Szombat, 2019-12-14, 4:10 PM
Darkorbit Tippek ; Segítségek!

WeB Video

Körkérdésünk

Milyen Űrhajód van?
Összes válasz: 1195

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Egy klán szövetkezett játékosok egy csoportja, akik azért fogtak össze, hogy együtt érjék el a céljaikat. Bizonyos klánok nagyok és erősek szeretnének lenni, más klánok nagy vagyont gyűjtenek, stb. 
Minden klánnak van egy úgynevezett klán-cimkéje, ami 3-4 betűből vagy számból áll. Ezek a cimkék legtöbbször rövidítések.

Mivel egy klán általában több játékosból áll (max. 50), védelmet és segítséget nyújt. Védelmet abban az értelemben, hogy a klántagok segítenek egymásnak, ha valakinek gondja akad (pl. a próbák során) és a klán az adóbevételekből kreditet oszthat a tagoknak.


Egy klán csak két említésre méltó hátránnyal jár. Az egyik, hogy a tagoknak minden nap fizetniük kell egy bizonyos adót (0-5%). A másik az, hogy bizonyos körülmények között egymás hibáiért is felelniük kell. Ha egy klántag összerúgja a port valakivel, és emiatt az egész klán összetűzésbe keveredik egy másikkal, akkor mindenkinek részt kell vennie ebben és harcolnia kell a csapatért. 
Egy mindenkiért, mindenki egyért - ez a klán mottója. Ezért mindenképpen egy olyan klánt keress magadnak, ami tetszik és ahol jól érzed majd magad.

Darkorbit

Aki tud játszani!!

Belépés

Chat

Barátaink:

  • Darkorbit
  • Darkorbit Segéd Weboldal © 2019

    Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz