Szombat, 2019-12-14, 4:15 PM
Darkorbit Tippek ; Segítségek!

WeB Video

Körkérdésünk

Milyen Űrhajód van?
Összes válasz: 1195

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

A pilotsheet a képességeid listáját tartalmazza. A különleges képességeket három kategóriában szerezheted meg: támadás, védelem és gyűjtés. a megszerezhető képességek fáján a saját játékstílusodnak megfelelően döntheted el, hogy melyik képességre adod a megszerzett képességpontjaidat. Az adott képességtől függően valamilyen különleges előnyhöz jutsz a játék során. A képességpontokat logfile-ok összegyűjtésével szerezheted meg. 

Mire jók a képességpontok? 

A képességpontokat a pilotsheeten található képességek fejlesztésére használhatod fel. Minél több képességpontot adsz egy adott képességre, annál több előnyt szerezhetsz az adott képességben. 

Összesen 50 pontot oszthatsz szét a különböző képességek között. A képességek például növelhetik az egyes fegyverekkel elérhető károkozást, a pajzsenergiát vagy a zsákmányt egy ellenfél legyőzésekor, stb. 

Egy képességpont megszerezéséhez azonban először logfile-okat kell gyűjtened, amelyket a megbízód automatikusan bevált képességpontokra. 

Mik azok a logfile-ok? 

A DarkOrbit vezető tudósai kifejlesztettek egy új eljárást, amellyel a megsemmisített űrhajók roncsaiból úgynevezett logfile-okat lehet megmenteni. Ezeket a logfile-okat felhasználhatjuk további kutatásokhoz és új technológiák kifejlesztéséhez. 

A kalandjaid során a világűrben több módon is szerezhetsz logfile-okat, ezeket össze kell gyűjtened. Amikor összegyűjtöttél egy bizonyos mennyiségű logfile-t, akkor azok automatikusan átalakulnak egy képességponttá. Ezt a képességpontot pedig a pilotsheeten kioszthatod az egyik képességedre. 

Minél több képességpontot használtál már fel, annál több logfile-ra van szükséged a következő képességpont megszerzéséhez. 

Hol szerezhetek logfile-okat? 

Logfile-okat a következő helyzetekben szerezhetsz:
 • "Boss" rangú ellenfelek legyőzéséért 1 logfile-t, míg "Uber" NPC-kért 2 logfile-t kaphattok. (A logfile találási esély nem 100%, tehát nem biztos, hogy minden Boss és Uber NPC-ért kaptok logfile-t. Boss és Uber Streuner NPC-k kilövése után nem jár semmiképpen logfile)
 • A Galaxy Gates térképek elvégzésekor is jár jutalom:
  • Alfa: 2 logfile
  • Béta: 4 logfile
  • Gamma: 10 logfile
  • Delta: 8 logfile
 • Jutalom a Galaxy Gates materializálónál
 • A logfile-okat meg is vásárolhatod uridiumért.
Hol találom a pilotsheetet? 

A főmenüben a "pilotsheet" menüpont alatt. Kattints a "PILOTSHEET" gombra és máris megjelenik az összes képesség áttekintése. 

Hogyan változtathatom át a logfile-okat képességpontokra? 


Ez automatikusan történik, amint összegyűjtötted a kívánt mennyiségű logfile-t, a megbízód automatikusan átváltja azokat egy képességpontra. 

Hány logfile-t kell gyűjtenem egy képességponthoz? 

A pilotsheeten mindig látszik, hogy mennyi logfile-ra van szükség a következő képességpont megszerzéséhez. A képességpontok hozzárendelése egy képességponthoz:
 • Válaszd ki, hogy melyik képességet kívánod fejleszteni.
 • Minden képességfejlesztéshez egy bizonyos mennyiségű kreditre és sepromra van szükség.
 • A fegyvereid vagy az űrhajód képességeinek fejlesztéséhez ugyanis anyagi befektetés is szükséges.
Minden szinttel emelkedik a képességpont megszerzéséhez szükséges logfile-ok száma. 

Általánosan érvényes: minél több képességpontot szereztél már meg, annál több logfile-ra van szükség a következő képességpont megszerzéséhez. Ugyanígy változik a kredit összege és a seprom mennyisége is. Az első képességpont megszerzéséhez például 30 logfile-ra van szükség, a másodikhoz 33 logfile-ra, stb.

Bármelyik képességet megszerezhetem azonnal? 

Nem, a képességek egymásra épülnek, ezért csak egymás után fejleszthetők ki; ezenkívül mindegyiknél valamilyen feltételnek is meg kell felelned. A "Pajzserősítő szakértő" képességet például csak akkor szerezheted meg, amikor a "Burkolatszakértő II" képességet már kifejlesztetted. Egy képességen belül pedig természetesen nem szerezheted meg azonnal például a 3. szintet, csak akkor, ha a 2. szintet már elérted. 

Megszerezhetem az összes képességet? 

Nem, mivel több képesség áll rendelkezésre, mint amennyi képességpontot megszerezhetsz. El kell döntened, melyik irányba szeretnél haladni, melyik képesség a legfontosabb a számodra. 

De aggodalomra semmi ok, ha valami mégsem úgy sikerül, mint eltervezted. Ha inkább mégis más képességeket szeretnél kifejleszteni az először választottak helyett, 1000 uridiumért az összes képességet visszavonhatod és a képességpontokat újra eloszthatod. 

Elképzelhető, hogy elveszítem valamelyik megszerzett képességemet? 

Nem, hacsak nem döntesz úgy, hogy az összes képességedet visszavonod. Ezt a folyamatot csak Te magad indíthatod el. Ha úgy döntesz, újra szét akarod osztani a képességpontokat, az összes addig kiosztott pontot vissza kell vonnod. A fejlesztéshez szükséges kreditet és sepromot azonban nem kapod vissza! 

Amikor első alkalommal vonod vissza a képességeidet, az 1000 uridiumba kerül. A következő alkalmakkor azonban mindig az előző összegnek a dupláját kell fizetned. Jól gondold meg tehát, hogy milyen képességekre osztod el a pontjaidat. 

Kell valahol aktiválnom a megszerzett képességeket? 

Nem, a megszerzett képességek automatikusan aktiválódnak.

Figyelem! Ezek a képességek nem befolyásolják a kapuban kapható nyereményeket!
__________________
Fejvadász 1. és 2. képesség maxra fejlesztve: A lézerek élesebb színűek.

X4
----------------------------------------------------------------------------------------------
RSB75


------------------------------------------------------------------------------------------------
SAB


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pajzsenergia mestere maxra fejlesztve: 


------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pajzserősítő szakértő,maxra fejlesztve:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rakétamester maxra fejlesztve:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fűtőmesternél csak annyi látszik,hogy a rakéta "feje" piros :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kalibráló képesség: Itt a kék találat mutatja,hogy e képesség nélkül ez mellé ment volna.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Robbanási szakértő képesség+ ha láttok pirosan pulzáló aknát az pedig az Aknagyáros képesség.

Darkorbit

Aki tud játszani!!

Belépés

Chat

Barátaink:

 • Darkorbit
 • Darkorbit Segéd Weboldal © 2019

  Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz