Szombat, 2019-12-14, 3:56 PM
Darkorbit Tippek ; Segítségek!

WeB Video

Körkérdésünk

Milyen Űrhajód van?
Összes válasz: 1195

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
A rakomány dobozok

A rakománydobozhoz úgy juthatsz hozzá, ha lelősz egy NPC-t. Tartalma értékes, mindenképpen érdemes a lehető leggyorsabban összegyűjteni. 

A rakománydoboz különböző érceket tartalmaz függően attól, hogy milyen NPC-t lőttél ki, a nyersanyag mennyisége is ennek függvényében változik. Hogy az egyes NPC-k kilövése után keletkező rakománydoboz mennyi nyersit tartalmaz!

A nem szabad rakománydobozok:

Ügyelj arra, hogy soha ne vedd fel a nem szabad rakománydobozokat, mert ezért komoly büntetésre számíthatsz. 
Ezek olyan rakománydobozok, amelyeket a megbízótársad egy NPC lelövéséért kapott. Ez, mint a kép is mutatja, kék színű, és a jobb felső sarkában egy kis óra mutatja hogy meddig tilos a felvétel. 8 másodperc után, ha a jogos gazdája nem vette fel, átvált a normál sárga színűre, ekkor már Te is büntetés nélkül felveheted.

Tipp: A legjobb megoldás, ha kikapcsolod a láthatóságát, így biztosan nem fogod felvenni. Ehhez pusztán annyit kell tegyél, hogy a csillagtérkép bal felső sarkában található DarkOrbit logó jobb alsó sarkában található "SET" gombra kattintasz, és kiveszed a jelölést a "A nem szabad rakomány-dobozok megjelenítése" lehetőség mellől, majd kattints a "Mentés" gombra.

Darkorbit

Aki tud játszani!!

Belépés

Chat

Barátaink:

  • Darkorbit
  • Darkorbit Segéd Weboldal © 2019

    Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz